Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Vårfräsch kycklinggryta i härlig sky. Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktig vinter istället
Vad du behöver1 st hel gårdskyckling rosmarin - timjan - basilika - det du har i örtlandet1 st citron3 st vitlöksklyftor svartpeppar sojaTillbehör bindgarn
Rör ihop kryddmixen med yoghurten och lägg kycklingen i en ugnsform. Täck kycklingen med yoghurtblandningen och rosta mitt i ugnen ca 1 timme. 3 Värm naanbröden enligt anvisning på förpackningen och servera med kyckling, yoghurtsås och bönsallad. 1 hel kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.