Krämig och full med smaker. Mmm, jag gjorde en så himla god kycklingrätt häromdagen. Kan verkligen tipsa om dom båda, funkar kanonbra som smaksättare till grytor, såser, dippsåser osv
Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kycklingmed sötsur sås
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Stek kycklingen tillsammans med bacon. Jag skulle egentligen gjort en Bouef B men hade inget rödvin hemma och jag var lite sent på det så det fick bli en kycklinggryta istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.