Havskräftor med Präst och dragon
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 fänkål, tunt skivad
  • 1/2 ask krasse
  • 3 dl rucola
  • 1 knippe dill, plockad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • flingsalt
  • 12 råa
  • 50 g riven Präst®, lagrad
  • 1 liten ekologisk citron,
  • rivet skal och 2 msk saft
  • 1/2 riven vitlöksklyfta
  • 1 krm torkad dragon
  • 1 msk gräslök, fint skuren
  • chili
  • salt och peppar
  • knaperstekt bacon
  • rostade pinjenötter
  • Kräftbuljong, 8–10 dl
  • 1 kg krossade kräftskal
  • 1 skalad och grovt hackad lök
  • 1/2 purjolök, skivad
  • 1 morot, skalad och skivad
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk dillfrö
  • 1 lagerblad
  • 1/2 fänkål, skivad
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 flaska torrt vitt vin
  • 8 –10 vitpepparkorn
  • vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.