Rör ner socker, havregryn, vetemjöl, mjölk, sirap, ingefära och bakpulver till en jämn smet. Låt havreflarnen svalna i några minuter på bakplåtspappret
Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga. ) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill
Jag har nyss svängt ihop ett gäng havreflarn. 1 msk vetemjöl. 1 msk vetemjöl. Hej min vän. Hur mår du. Är du i Sollefteå ska du kanske på cruisingen idag
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
Receptet på bullarna på bilden hittar ni om ni använder sökrutan på bloggen. Havreflarn med citronkräm gjorde vi, riktigt goda blev de och de var väldigt lättbakade
rulla ihop degen till bollar och platta ut något så blir de extra runda och fina havreflarn. Låt havreflarnen svalna på bakplåtspapperet så att de stelnar
5 dl vetemjöl. Smält smöret i en kastrull. Rör i havregryn, socker, mjöl, bakpulver, sirap och grädde. Klicka ut smeten med stora mellanrum, med en tesked, på plåt med bakplåtspapper
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.