Hasselnötsformar Smörj formarna väl med matfett och använd Pofiber i stället för ströbröd. Mal hasselnötterna. Vispa vitorna till en fast massa och blanda i florsocker, malda hasselnötter och äppelmos Hemmets Journal
Hasselnötsformar med vanljkräm och bärHasselnötsformar med vaniljkräm och bär (12 st) Ingredienser 0,5 dl hasselnötter 2 dl vetemjöl 2 msk strösocker 85 g smör eller margarin Vaniljkräm Sandras matkrypin
Hasselnötsformar Vispa ägg, äggulor,socker och majsstärkelse väl. Värm mjölken och låt den nästan koka upp. Vispa gradvis ner mjölken i äggblandningen och blanda väl Matklubben.nu
Hasselnötsformar med vaniljkräm Sätt ugnen på 200 grader. Rosta nötterna i en torr, het stekpanna tills skalen börjar spricka. Lägg nötter på en ren handduk och gnugga bort skalen Matklubben.nu
Hasselnötsformar Blanda mjöl, socker och fett, gärna i matberedare. Arbeta hastigt ihop till en deg med hjälp av äggulan Coop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.