Vihar nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. naturligtvis var vi ju tvungna och prova om det som skrivs är sant, är det så himla gott
Nej, vi får aldrig nog av pulled pork. När såserna blivit varma så toppar vi med den i Crock-Pot. Köttbiten serveras hel och får pullas på tallriken om man vill, såsen får doseras efter egen smak - den är ju stark idag
var har ni er. De torra skämten till trots så finns det ju faktiskt ett visst mått av sanning i det. Nyttigare och fräschare, men den förbannade filodegen var inte att leka med
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Detta bjöd vi på. Citronfilé (Elle mat & vin), potatisgratäng, rödbetssallad (Elle mat och vin) och ett par kalla såser
Vill man gå all out och ringla över lite smält choklad så är jag inte den som sätter stopp. Så nu har jag bakat kokostoppar - hänsynslöst några gånger om dagen sedan dess och har slutligen kommit fram till ett recept som är lika gott som vanliga kokostoppar
Visst, det är snö och massa minus nu men eftersom vi inte har haft någon ordentlig vinter förrän nu så har i alla fall inte jag hunnit ledsna utan kan ta det ett tag till
Den helgen som har varit är precis vad vi längtar efter och första doppet i sjön blev det, M&M var riktigt tuffa fast farfar fick höra att han var en fegis badade inte
Vi bjöds på goda tilltugg, fröknäcke med en chèvreröra och tapenade smakade väldigt gott ihop med mitt val av dryck, ett glas rödbetssaft med bubbelvatten, hallon och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.