I min familj harvi tradition att bara lägga ner dem just så här *s*. För det harvi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris
Vihar nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. ) Granen har fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
visst låter det mumsigt till höstens pannkakor och havregrynsgröt. har du lust på några burkar sylt. Detta för att äpplena ska behålla färgen efter de skalats
Fler av gästerna hade även med sig väskor som de ville checka in och vihar ett par kvar så det måste vara några som saknade sina badkläder när det skulle dra ned till stranden
Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Att bryna köttet ger mer smak. Nej, vi får aldrig nog av pulled pork. ” Lyckad middag med råge och det bästa är att det finns massor kvar till dag två, hej lunchlåda i VM-klass
Av Johanna Bergqvist,. Har ni provat att laga ostsoppa. Ta av från plattan och låt osten smälta. Det är förbluffande enkelt och alldeles för gott för att lagas på 15 min
Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många har ännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
Vispgrädde. Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Vatten. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen runt fläskkarrén och häll på rapsolja, lagerblad och buljong (5 dl vatten+ 2 msk grönsaksbuljong). Lägg över grönsaker och kött på ett fat och låt det vila i 10–15 minuter under folie. Vispa ut buljongen i formen med vatten så att det blir ca 5 dl sky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.