Jag har skrivit om det förr, men för säkerhets skull vill jag upprepa mej. Det är klart, äter man inte helt strikt så är det ju bättre med vilket kokosmjöl som helst än att använda vetemjöl, men med de andra blir det inte heller lika bra resultat, det blir torrare och hårdare resultat (har jag förstått efter att ha läst respons från LCHF-bagare)
Ni kanske har ännu fler namnförslag på dessa sega godingar, kärt barnhar som bekant många namn. Till jul har vi annat än födelsedagskakor att bjuda er på, så det så
Hardu testat att baka matmuffins nån gång. Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många har ännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
Har även testat i flera andra varianter som bland annat äpple/kanel och morot/kokos. Har redan några i magen och vi får väl se efter i natt hur många som är kvar haha
Låt kakan svalna innan du häller på glasyren. Moccarutor, snoddas, chokladrutor, kokosrutor och sist men inte minst kärleksmums
En perfekt sås nu när svamparna har börjat dyka upp samt när hösten är på intågande. Idag drog Bondens egen marknad igång för säsongen och roligt var att fler producenter än tidigare deltog
Du kan även hälla på mjölken på det avsvalnande smöret så blir det lagom temperatur. Alltid lika trevligt men det är ändå skönt att komma hem igen, speciellt när barnenhar somnat… då börjar min alldeles egna egentid för maken jobbar hela natten
Receptet kommer från mamma, och hon har i sin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd. Jag har skrivit in det dubbla receptet och det passar då till en långpanna i storlek 29x42cm
Och då antar du självfallet att jag bara har legat i soffan och latat mig. Det är bara halva sanningen - för jag har bakat också, en go gäng kokostoppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.