3 "Helgott"
- the dark, sweet bread with wheat and rye flour, flax seed, brown sugar and coffee. It has now been named, after one of the persons loving it the most ;)
3 Pavé
- this classic bread needs 48 hours to develop a rich and full texture. Made of wheat and rye flour, a special sourdough, water and salt.
*** Recipe in English comming soon. Visst kan man läsa på olika recept men ska man bli bra på att baka surdeg och lyckas med det då är det bara genom att baka
The recipe is not mine this time but it is found at Ida Wargs blog, to get there you click HERE. This recipe I have posted once before but it was so long ago that I thought I could post it again because it isone of the most delicious bread I’ve eaten in my life
Thereis a google translator to the left at the bottom of the menu. Som om det inte var nog så gick jag dessutom ut efter det och firade en kompis födelsedag lugnt på Pinchos
jobb, sedan blir det till att greja lite hemma, städa, bestämma mig för vilken dessert vi ska bjuda på imorgon när vi ska fara runt på cykel och äta gott och förhoppningsvis träffa lite nya bekantskaper på årets cykelfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.