Igår kväll inventerade jag min frys och insåg att jag nog har bakat lite mycket på sistone och behöver ha en liten rensning innan jag får baka något mer
Jag kom på att jag inte gjort smygreklam för Söderbergs bageri nu på ett tag. och lusseknutar (som jag inte hann ta kort på innan den försvann ner i magen) och så längder
Vi fortsätter lite på kak-temat. En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips med med jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela påFacebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.