Hamburgerbröd / Hamburger buns recipe
Helen Holmberg
Helen Holmberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hamburgerbröd
  • Hamburgerbröd
  • 2 msk socker
  • 2½ tsk torrjäst
  • 0,6 dl varmt vatten
  • 2,5 dl varm mjölk
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 1 msk vatten till pensling och sesamfrön
  • 2 Tbsp sugar
  • 1 packet (2 ¼ tsp) active dry yeast
  • 0,6 dl (1/4 cup) warm water (105-115 degrees)
  • 2,5 dl (1 cup) warm milk (105-115 degrees)
  • 1 Tbsp vegetable oil
  • 1 tsp salt
  • 7-8 dl (3 to 3 3/4 cups) unbleached all-purpose flour (I only needed 3 cups)
  • 1 egg beaten with 1 Tbsp cold water Sesame seeds for topping

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.