Gnocchi fatti in casa – Hemgjorda gnocchi Rulla degen till cylindrarmedencentimetersdiameter. Jag gjorde gnocchi (njocki) häromdagen och utan att överdriva var det nog bland detgodaste jag någonsin tillagat Sentiamo
Insalata di patate (potatissallad) Röran kan man göra i förväg, till och med någon dag innan, sen är det bara att koka potatisen. Det här är Sallad Nicoise on acid Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Gnocchi di patate – med tomatsåsDegen blir ganska kladdig, mendet rår du på med hjälp av att mjöla händerna när du rullar dina gnocchis Katinkas Kitchen
Arrosto di lonza ripieno di spinaciporre gli spinaci sulla carnesempreper il lato lungo creando una sorta di salsicciotto. Ingredienti. difficileLe ricette di Vitto
Passato di patate (potatismos) Hans mos blir slät och krämig, nästan puré …men så vill han inte att man … Läs mer → . Potatisen har lågt anseende i Italien, lite oklart varför Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Tortino di patate (potatisbakelse) Här är ett gott tillbehör till korven. Lättlagat även om det är många steg. Har man överblivet potatismos så går detbetydligtsnabbareArtusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Vitella di latte in guazzetto (Gödkalv i gryta)Precis som i l’Artusis recept på Osso buco lägger man köttet på sin bädd och låterdetsen i stort sett … Läs mer → Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Polpette di spinaci e ricotta al fornoStufare gli spinaciin una padella abbastanza capienteassieme ad un filo d’olio e un pizzico disaleLe ricette di Vitto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.