Halstrad fjällröding med löjromspotatis
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g fast sort, borstade, delade potatisar
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl utspädd grönsaksbuljong
  • 1 dl grädde
  • 100 g smör, i mindre bitar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • 600 g röding, filéer med skinn
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • 1 knippa skivad salladslök
  • 1 msk hyvlad pepparrot, efter smak
  • 1 dillkvist, plockade vippor
  • 60 g löjrom, eller stenbitsrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.