Hej. Delar med mig av ett recept som vi lagade i helgen, ur min favvokokboksförfattares Barbro Lönnegens bok "100 läckra pajer", kan nog kalla henne det eftersom jag har tre av hennes kokböcker
Igår kväll var det Roy Fares sista Go' kväll på väldigt länge då han åker till USA i november. Kommer verkligen att sakna de där suktande stunderna man haft framför tv
Hej. Idag har jag och skruttan varit lediga, så skönt att göra lite vad som faller mig in. Jag fick lust att baka, så det blev först lite Morotsbröd och sen även Päronmuffins med kardemumma
Uggle-Cupcakes/Cupcakes ugglor. Publicerat. 2014-01-20 // 21. 50. 37 - Kategori. Cupcakes - Kommentarer. 3. Visste ni om att jag är helt tokig i ugglor
instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
Idag förbereder jag vår middag, får ju bestämma min middag, eftersom det är min dag i dag. Det blir Örings file , så gott med pressad potatis till den ❤️Har också bakat ett grytbröd
Superte från Friggs. Lena LM. | February 11, 2015. | 0 Comments. Friggs hälsosamma teer med tre olika smaker laddade med noga utvalda superfrukter, Blåbär & Açai, Hallon & Granatäpple samt Havtorn & Mango
Ingen kan ju ha missat att jag har en hund som heter Goblin. En Cane Corso, italiensk mastiff. Jag menar, mitt företag, Goblin Creative är ju uppkallat efter honom, och han är med på var och varannan bild i mina inlägg
Igår var det dax för 150-årsfest. Min bror och två av hans bästa vänner har fyllt/fyller 30 år (de är dessutom gifta), och den ena vännens mamma fyller 60
Matordningen återställd. Libanesiskt ris med yoghurtbollar och stekt squash. Efter gårdagens middag som var nästintill ett bottennapp (rödbetspizzan) var det skönt att dagens måltid fick oss att komma upp över ytan igen
Minns ni godishalsband. Ni vet de där gummibanden med sockriga, pastellfärgade pastiller, som man hade runt halsen varje lördag när man var liten och bet av en i taget, medan de andra långsamt smälte och kladdade in sig i håret
I onsdags var det min tur att bjuda på lunch på jobbet. Jag valde den här kycklingrätten för att den förbereds dagen innan och ska bara ställas in i ugnen 15 minuter innnan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.