Ingredienser Portioner. 4 Halloumisallad 3 dl bulgur 1 rödlök 2 morötter 1 zucchini 2 msk olivolja salt och svartpeppar 1 tsk timjan 1 msk balsamvinäger ca 300 g halloumiost Citron- och gurkröra 1 gurka 1/2 citron 250 g kvarg (10 %) 1 vitlöksklyfta Till servering 1/2 påse ruccola (à 65 g) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Emelies Pesto&Halloumisallad. 16 november 2016 @ 20. 07. Åh den här salladen alltså. Emelie åt en sallad en dag hos grannarna och hon berättade att den var så god, så jag bad henne att göra den här hemma
Om man vill göra en lite matigare sallad så är varma tillbehör ett mycket bra sätt. Denna har stekt halloumi som huvudingrediens och med en friskt ton av citron
Som ni säkert vet har jag blivit svag för nytillskott på hyllan för vegetariska kokböcker. Senast i samlingen är Sally Voltaires mat och Green Kitchen Travels
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.