2/3 av
gurkan grovt och pressa ut det mesta av vattnet. Blanda med yoghurten, finhackad vitlök efter smak samt salt och peppar. Skär därefter paprikorna, resten av gurkan samt morötterna till ca 1 dm långa och 1 cm smala stavar. Skiva halloumin så de blir önskat antal skivor och stek dem i lite olja i en het stekpanna med ett skvätt citronjuice och rikligt med svartpeppar. Lägg ihop burgarna med halloumi, sallad, rödlök, tomat, en stor klick ajvar och ev. en klick tsatsiki och bröd som du rostar i stekpannan. Låt alla plocka ihop sin egen burgare, ställ ut fat med grönsakstavar och skålar med dipp på strategiskt utvalda platser och låt minglet börja!
Riktigt fina bröd, perfekta till hamburgare eller halloumiburgare. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner i äggblandningen tillsammans med den rivna osten
Jag köpte MAX egen som de har till sina halloumiburgare, då är de lite större och blir bra storlek men det går så klart bra med vilken halloumi som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.