Hallonpannacotta raw. Kommer ni ihåg den där råa mangopannacottan (här) som vi gjorde för ett tag sedan, den som fick avsluta vår asiatiska buffé (här)
Värm mjölken och lägg i gelatinbladet tills dom smälter. Hallonpannacotta med lakrits 4portioner á 2sp. 3 Gelatinblad. Lägg gelatinbladet i kallt vatten och låt stå ca 5minuter. 3 Gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten en liten stund. Recept på hallonpannacotta hittar ni nedan, såå god. Krama ur gelatinbladen och smält ner dem i grädden
26 maj-13 Istället för Morsdagstårta slängde jag ihop en HallonPannacotta med vaniljgrädde och chokladhjärta. 5 dl grädde 1 vaniljstång (ca 1 tsk vaniljpulver) ½ dl socker 2 gelatinblad ca. 2 gelatinblad ca
Blanda ner hallonpurén och gelatinbladen. 4 portioner130 g hallon3,3 dl grädde2 msk strösocker1 1/2 - 1 3/4 gelatinblad (beroende på hur tjock du vill att pannacottan ska bli)1 vaniljstångTryffel. 75 g mjölkchoklad3-4 msk grädde20 g smörca 1 dl vispgrädde till garneringLägg gelatinbladen i blöt i några minuter
Lyft upp gelatinbladen och smält dem i den varma gräddblandningen. Dessutom går det att variera en hel del, själv brukar jag skifta lite mellan denna hallonpannacottan, vaniljpannacotta och chokladpannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.