Hallonpajtårta
Fredagskakan blogg
Fredagskakan blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Bottnar
  • 225 g smör (rumsvarmt)
  • 400 g strösocker
  • 420 g cake flour * (se nedan)
  • 22 g bakpulver
  • 3 g salt
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 4 st ägg
  • 2 äggulor 300 g mjölk
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk mald kardemumma
  • Gräddning; 175 grader ca 20-30 minuter
  • Fyllning och Frosting
  • 750 g mascarpone
  • 7 dl vispgrädde
  • 90 g florsocker
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 6 msk fast hallonsylt
  • Smuldeg
  • 110 g kylskåpskallt smör
  • 100 g vetemjöl
  • 100 g strösocker
  • 1 nypa salt
  • Hallonsirap
  • 200 g blåbär
  • 1 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.