-
Ingredienser
-
Bottnar
-
225 g
smör (rumsvarmt)
-
400 g
strösocker
-
420 g
cake flour * (se nedan)
-
22 g
bakpulver
-
3 g
salt
-
0,5 tsk
vaniljpulver
-
4 st
ägg
-
2 äggulor
300 g mjölk
-
1 msk
vitvinsvinäger
-
1 tsk
mald kardemumma
-
Gräddning; 175 grader ca 20-30 minuter
-
Fyllning och Frosting
-
750 g
mascarpone
-
7 dl
vispgrädde
-
90 g
florsocker
-
1 tsk
vaniljpulver
-
6 msk
fast hallonsylt
-
Smuldeg
-
110 g
kylskåpskallt smör
-
100 g
vetemjöl
-
100 g
strösocker
-
1 nypa
salt
-
Hallonsirap
-
200 g
blåbär
-
1 dl
socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.