Nu när det är mer höstlikt i luften är det i stället riktigt skönt att ställa sig vid ugnen och bli lite uppvärmd, men bollarna smakar faktiskt bra året runt
Så var det dagen som våra älskade små barn har längtat efter så länge. Och det kommer ju mer paket under dagen så det kommer nog minst sagt bli en bra dag för sötnosarna
Gör en längd och skär ut bitar som formas till små runda fina bullar. Jag fick inspirationen från Papa´s Restaurang i Båstad som vi åt på i helgen där det serverades gott småbröd till förrätten
Skölj och dela tomaterna. Häll på en msk olivolja, salt samt lite svartpeppar och blanda. Häll bort vätskan eller sug upp vätskan med hushållspapper och sätt in tomaterna igen
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.