Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet. (Tänk på när du mäter upp vetemjölet att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Jag använde mig av aluminiumformar som jag hittade i en kökslåda (köpte dem för hundra år sen när jag hade tänkt göra mazariner men det har fortfarande inte skett) och kakorna lossnade enkelt från dem men jag tror det funkar lika bra med vanliga bullformar
Det fick bli något lätt, hallongrottor. . Idag tänkte jag träna en runda, detta blir träningsdag 2. I torsdags när jag och min syster skulle gå till gymmet, tog vi för givet att dom hade öppet, men de hade stängt, så vi fick åka hem igen
Blanda alla torra ingredienser och vispa sedan ner dem med margarin- och socker blandningen. Det här receptet på gluten- och mjölkfria hallongrottor smakar nästan exakt som ”vanliga” hallongrottor
Hallongrottor, det är enkla men väldigt goda kakor. Jag föredrar att göra dem i små formar för annars blir det lätt så att kakorna blir väldigt platta och sylten rinner över kanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.