Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
jag har i alla fall lärt mig. Alla var så lyriska över denna sill. Nu tycker jag inte bara att de är goda - det är supergott men det får inte vara sill på burk - av typen löksill eller färdig-sill
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader. Stek i ugn i ca 20 minuter så att de får fin gyllenbrun färg och är genomvarma
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Blanda alla ingredienserna till en glasering. Revbensspjäll tilljul. Koka revbensspjäll i vatten tillsammans med övriga ingredienser i 30 minuter. Griljera dina revbensspjäll i ugnen cirka 20 minuter, 175 grader. 2 dl honung. Revbensspjäll tilljul1 kg revbensspjäll 1 gul lök 2 lagerblad svartpeppar. Glasering till revbensspjäll2 dl honung 1 dl olivolja 1,5 tsk flingsalt 1 tsk malen ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.