1. Koka gulbetorna med skalet på i saltat vatten, tills att dom är mjuka. Skala dom sedan under rinnande kallt vatten, skär ner i sockerbitsstora bitar
En god och fräsch sallad att servera till rosmarinbröd. Antal. 6 personer Ingredienser. 100 g valnötter 2 st äpplen, röda 1 st päron 2 st avokador 1 st lime, pressad saft 150 g sallad, blandad, t ex ekblad och grönsallad Dressing
Resultatet blev en fantastisk fräsch & lyxig höstsallad. Hösten är en årstid som jag uppskattar högt. Inte enbart för en friska, krispiga luften och vackra färgerna utan också för alla de läckerheter den bjuder på
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Gör dressing (nedan) under tiden. Rör ner ajvar i bulgur. Varva bulgur, linser, rotfrukter, rucola och päron på ett stort fat
Vi är många som kan det där med Meatless Monday vid det här laget, och visst är det bra att allt fler lär sig att vegetarisk mat är minst lika god som ”vanlig” mat och lyckas införliva en del vegetariskt bland veckans middagar
Häpp, fredagen här och vad passar väl bättre då än att bli lite på kanelen. Och nej, vi skall icke uppmuntra er till galen dryckenskap och allt som hör sånt till - den tiden har vi sedan länge passerat - vi ska däremot uppmuntra er till att krydda er mat med kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.