Högrevsgryta. Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Så himla nöjd med den. Har niingen så köp. -) Det är verkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelsktljuvligt gott mört kött att äta
Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimlapaprikan. Bryn lök och paprikai hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
Vi har en hel del närproducerat kött i frysen. Eftersom jag är gravid, och gillarmitt kött sådär härligt rosarött, har det inteblivit att vitillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tillsbebisen har kommit
När vi var på matmässan Passion för mat förra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgryta med grönpeppar och konjak
Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.