Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Strimla köttet och stek det till fin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen. Blanda ihop allt annat och låt det puttra med det färdig stekta köttet
God eftermiddag. Hoppas att ni alla har fått en lugn och bra start på veckan. Själv var jag alldeles vill på dagarna och trodde att det var söndag när klockan ringde i morse
Den har en härligt sötsur karaktär i kombination med härligt goda indiska kryddor. Efter en lång dag, på resande fot och på universitetet, ska det bli skönt att krypa ner under ett varmt täcke och sussa så sött
Lövbiff äter vi inte så ofta, lite för att jag tycker att det är svårt att få köttet riktigt bra. Därför blir det oftast så att jag strimlar köttet och bryner till en pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.