Nikon D3100 + 55-300/4,5-5,6. Detta är nog den bästa slush jag druckit vad det gäller smak. För det första var den helt otrolig god, men att smaken sedan fanns kvar under hela tiden tills den var slut, blev jag imponerad av
Säger vi tuttifrutti tänker de flesta på ett obskyrt nittiotalsprogram av italiensk modell. När vi provsmakade den här sorbeteten blev vi mycket förvånade, det finns faktiskt en viss likhet med den syntetiska tuttifruttismaken men det här är … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Detta är då min egen kladdkaksglass. Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka
Avokado gör glassen krämig, bananen söt och hallonen ger glassen en härlig syrlighet. Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags
Härlig höstgryta8-10 portca 1,3 kg högrev ca 1 kg grönsaker i bitar (morötter, kålrot, rotselleri, palsternacka)4-5 msk tomatpuré4 msk vetemjöl1 liter köttbuljong4-5 dl grädde (havregrädde för min del)10 korn svartpeppar5 korn kryddpeppar4-5 lagerblad10 hela vitlöksklyftorsalt och vitpepparSkär köttet i bitar (ca 3-4 cm) och bryn i smör eller olja i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.