Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligtgoda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Pajen är ju verkligeningenviktväktar mat men ibland måste man njuta av livetsgoda, det vet ni. Slå den varma lagen över löken & ställ kallt ett par timmar före servering
Strimla köttet och stek det tillfin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen. Blanda ihop allt annat och låt det puttra med det färdig stekta köttet
men det får viminsann äta upp nu Det var så vi var lite sugna att tända den första brasan, men kallt har vi det knappast här hemma, så vi får hålla oss till tåls ett tag till tror jag Eftersom matlusten intekommittillbaka har det varitdåligt med matlagning det sista, men jag hoppas att det snart vänder och då ska här lagas massa mat
Det blev en mjuk chokladkaka som jag bakade och den blev riktigt god och saftig, provad en bittilleftermiddagsfikat och det blir nog en bittillkvällsfikat sen =)
Den har en härligt sötsur karaktär ikombination med härligtgodaindiska kryddor. Efter en lång dag, på resande fot och på universitetet, ska det bli skönt att krypa ner under ett varmt täcke och sussa så sött
"Våfflor med jäst" (beskrivningen är dock här nedan sen egenkonstruerad och tillagd av mig). Smöra laggen och stek våfflorna, sparsamt med smet för varje våffla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.