Läs om den härliga upplevelsen HÄR. Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
I söndagstogjag fram en älgköttbit som jag skulle göra rostbiff på. I söndags la jag den i marinad. Sedan hade jag samma kryddor i lite olja som jag hade i en påse
Här serverar vi den pågrön bädd med len citronsås. Koktiden beror på hur tjocka filéerna är. Kokt potatis eller kokt ris till gör en verklig festmåltid
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jagpå den här härligtgoda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snyggalager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Marknadsbesök har vi alltså varit påidag, som vanligt blev det soligt och härligt väder. Kameran var med och förevigade lite spännande godis som vi såg, någrahärliga vårtecken och vildsvinsspår, men dom bilderna får ni vänta lite på
Blanda grape, chili, lök samt honung med limesaft och skal i en bunke. 2 grape, skalad och skuren i bitar. 2 tsk flytande honung. 2 grape. 2 tsk flytande honung
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jaggjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugenpågrekiskpotatisgratäng, så det ska det bli någondag
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefter på en bädd av spenat. I stället för spenat kan du stuva nässlor på samma sätt
Sedan vi kom hem har jag och Mattias filat lite på en ansökan vi måste skicka in, lagat och ätit gomiddagigen (Harissamarinerad fläskfilé med tomatdressing och hasselbackspotatis), och sen tog M och barnen en liten Pokemon Go-runda medan jag kikade efter presenter till K på nätet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.