Jagvill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen irullning. Det är egentligen två böcker i en – den första delen är alltså en handbok som berättar varför du bör förändradin kost och hur steg för steg
Nu kan viinte ta åt oss äran för att ha uppfunnit dom, det är faktisktAnkis chef som står fördetta "hittepået", men spickeskinkan som dom är inlindadei är helt och hållet herr Ms skapelse
NilssonLivs, blev jag presenterad för en riktigt vacker bitkalvinnanlår. Jag brukar egentligen ta benfrikalvkotlett eftersom innanlår ofta är lite segt
Mycket god smak på burk som förgyllervilken rätt eller tilltugg som helst. Häll upp på burk och se till att täcka peston med ett lager av olja så håller peston lite längre
Den tränger snabbt ini huden och den fungerar fint att smörja runt ögonen, som annars ska hållas borta från allt för feta produkter då detta område är känsligförförmycketfett
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inteett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
En skärpning är på sin plats och därför ska jagförsöka blogga lite mer om dettaför att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Josefine berättade också om sin mormor som den stora inspirationskällan och hennes “Wretman” – en grön och rosa mandelkaka med lime och hallonpannacotta, fickmig också att fara tillbakaitiden och minnas den gröna mandelkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.