Servera kebab med bönsalsa, tortillabröd och gräddfil. 280 g HälsansKökkebab. Skala och hacka 1 lök. Blanda den hackade löken, tomater, bönor och koriander i en skål
1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1
HälsansKök massor av bra vegoprodukter, bl a kebab, färs, à la bacon och sojabitar. Därför passar jag på att bjuda på ett fantastiskt recept courtesy of HälsansKök
Förra veckan fick jag hem ett juligt kit från HälsansKök, med ingredienser till flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets. Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk
Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiska kebab kobideh på bloggen. Det såg exakt ut som kött efter att kebaben hade grillats i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.