Jag brukar alltid vilja ge någonting till pedagogerna för att visa hur mycket vi uppskattar det jobb de gör för och med våra barn, vad vore vi föräldrar utan dessa fantastiska människor med sin kärlek och sin kunskap som de ger barnen varje dag
Filodeg är det bästa som finns när man ska få många gäster och bjuda på buffé. Dessa rosliknande börek har jag velat testa länge och de blev riktigt goda
Filodeg är det bästa som finns när man ska få många gäster och bjuda på buffé. Dessa rosliknande börek har jag velat testa länge och de blev riktigt goda
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.