Det cirkulerar ju så många olika recept på nyttiga chokladbollar/rawfoodbollar ute på nätet nu för tiden, men nu behöver ni inte fundera längre vilket recept som är bäst, för härär det
Nästa dag tar du bort fettlagret som stelnat – och en utmärkt buljong finns klar. Nu har du en saftig och välsmakande skinka – och en fantastisk buljong
Jag brukar gratinera krabban – då kan man blanda det bruna smöret med vitt kött och rom. Nu när hummerfisket dragit igång brukar det också bli gott om krabbor eftersom de gärna kryper in i hummertinorna för att kalasa på betet
Lövbiff finns ju i var och varannan affär i Finland/Sverige men här kan de vara svåra att hitta. Igår såg jag emellertid att det fanns minute steaks, som de kallas här, på Waitrose så efter gymet idag så gick jag dit och köpte på mig en förpackning med två stekar
Härär maten som fungerar bäst. Härär maten och ämnena som driver upp fettförbränningen. Fullkornsprodukter, kål, selleri, linser, råris, lök, vitlök är fiberrika
Nu är vi mitt uppe i favorit-årstiden för oss jägare och samlare. Årets upplaga av skogsvin på blåbär och lingon står och pluppar hemtrevligt på järnspisen
Man kan använda resterna efter julskinkan – du vet de där bitarna som aldrig går åt – i surkålen. Det finns ett oslagbart sätt att fixa en rund och mycket god smak på julskinkan – koka den i vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.