Och då antardu självfallet att jag bara har legat i soffan och latat mig. Så nu har jag bakat kokostoppar - hänsynslöst några gånger om dagen sedan dess och har slutligen kommit fram till ett recept som är lika gott som vanliga kokostoppar
Inga kommentarer. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning. Så länge man äter bra mat och varierande kost tror jag att det jämnar ut sig i längden
Har börjat läsa Therése Lindgrens bok (duhittar den HÄR), riktigt bra så här långt. I just started reading Therése Lindgren’s book (you can find it HERE), really good so far
Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. Så här gör du. getElementById('share-count'). Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan
1svartpeppar . 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan
Dessutom är chipsen superenkla att göra själv men det tar en stund så var ute i god tid. Jag vet att jag ibland är dålig att uppdatera bloggen på helgen men på Instastories (HÄR) hittar ni mig alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.