Ett helt fantastiskt recept som jag hittade på lika fantastiska "Fridas bakblogg". Det blir precis som de där goda butiks- och bageribakade bröden, med härlig skorpa och luftigt inre
Här sitter jag ensam i soffan med ögonen i datorn och öronen i SVT´s valdebatt. Politik är grekiska för mig men jag vill försöka sätta mig in i det och lägga en röst jag kan stå för
En av de nyårsönskningar man kan ha (EJ nyårslöfte) kan ju vara att man ska baka mer bröd. Vi äter inte jättemycket bröd men jag kan ändå bli väldigt trött på köpe-bröd
Har länge vart nyfiken på detta med grytbröd. Det är ju en metod som är lite speciell där man värmer upp en, i mitt fall, gjutjärnsgryta i ugnen, för att sedan grädda degen i den
Här sitter jag ensam i soffan med ögonen i datorn och öronen i SVT´s valdebatt. Politik är grekiska för mig men jag vill försöka sätta mig in i det och lägga en röst jag kan stå för
Så här gör du. 24 timmar. Lös jästen i vattnet. Blanda ihop alla ingredienser i en skål till en deg. Täck med plast och ställ i kylen för att jäsa ca 20 timmar
Fantastiskt gott och lättbakat grytbröd. Eftersom det bakas med lock blir det väldigt saftigt. På slutet lyfts locket av och man får en härlig frasig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.