Jag kan inte ta äran åt mig själv för detta grymma recept utan äran ska Åse () ha. Jag vet inte riktigt var jag står i frågan om jag gillar det här med snö (är ingen skidåkare för annars hade det varit givet)
Entrecoten blev förstås vansinnigt god men med tanke på priset och den lilla skillnaden som blev så är innanlår helt klart en vinnare och något jag kommer att fortsätta använda när jag ska laga pulled beef
Servera de varma äpplena med kanelglassen. Kanelglass. Vispa grädden. Rör äggulor, socker och kanel. Låt glass-smeten frysa ca 3 timmar (eller över natten)
Smaka av med en nypa salt. Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass
Igår gjorde jag de här smördegsinbakade äpplena med kanel och socker till efterrätt och det blev väldigt gott, äpplena blev inte helt genommjuka utan hade fortfarande lite tuggmotstånd och det var väldigt trevligt
Mixa alla ingredienser utom jordgubbarna med en stavmixer. Jag åt pannkakorna med lättkesella som jag blandade med stevia strö och vaniljextrakt/vaniljessens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.