Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Gräddrostad färskpotatis. Ikväll åt vi något så himla gott till middag. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisarna och behåll skalet på. Skiva i ca fem mm tjocka skivor. Lägg potatisarna i en ugnsfast form, som oljats/smorts
Ingredienser Portioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.