Den bara skriker efter fisk, färska inhemska grönsakeroch pikulite vin förstås också. Här kommer ett härrligt recept på en fräsch sommarsallad, i huvudrollenfisk såklart
Fisk med asiatiska smaker är en fin kombo. Thailändska köket har många fördelar, inte minst att maten är god, den går mycket snabbt och lätt att tillaga också
Det här var en verkligt godfiskrättsom alla gillade. Ta ut fisken. Dotternoch maken åt även potatismos till - jag kände mer för grönsakernaochtog bara av dem
Salta och peppra fiskfiléernaoch vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonenoch lägga dem i en tillsluten påse med pressad citronocholivolja
Fortsätt med lite tomatsås, hälften av spenaten, hälften av fiskenoch hälften av salladslöken. Lägg lök, paprika, vitlök ochtomatkross i en mixer och mixa till slät konsistens
Vänd ned mangoldoch lägg också i fisken. Skär fisken i mindre bitar. Tyvärr gör bilden inte full rättvisa åt den här rätten, som maken och jag avnjöt i fredags kväll
Sen har jag kokt förslagsvis fisk, purjolök, ärter-majs-paprika från fryspåse. Det är så enkelt att göra en stor sats, frysa in och sen har man i flera veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.