Lite isbergs sallad. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladen på tallrik. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. små salladsblad. Smaka av med salt. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Denna goda kycklingsalladmedgrillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
toppa med lite persilja och nymalen peppar. den här salladen är minst sagt klockren till grillat fläskkött, oavsett det är kotletter, schnitzel eller filé
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Smaka av salladenmed salt och lite olja. sallad på räkor, avokado och rucola. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Receptet på denna goda varma sallad hittade jag i Leilas nya kokbok "The fresh foodie". Där serverar hon den tillsammans med lövbiff men här valde jag tonfisk i stället
Häromdagen gjorde jag en enkel Ceasarsalladmed det jag hade hemma. Det blev mycket godare än vad jag hade tänkt mig och jag delar därför med mig av receptet
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.