Rör om & häll 1/3 av blandningen i en burk el skål lägg på hälften av paprikorna & häll över 1/3 till Lägg på de sista paprikorna & avsluta med resten av blandningen.
Förbered detta gärna dagen innan det skall ätas så att det får gotta till sig ordentligt men vill man så kan man äta det ganska omgående.
Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Den ville jag grillai ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
GrilladFläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsättpaprikan och blanda runt. Koka färskpotatisentills den är mjuk och låt den svalna
Forma sedan biffari lagom storlek genom att först rulla en boll som du sedan plattar till lätt. Blöt fingrarna mellan varje biff så går det lättare och biffarnablir snyggare
Jag märkte på en gång när jag grillade dem den härliga doften som den ger. Vad gäller receptet på paprikan så har jag använt röda paprikor som är avlånga
GrilladFläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsättpaprikan och blanda runt. Koka färskpotatisentills den är mjuk och låt den svalna
Lördagens förrätt som var beyond fabulicious. Alla smaker gick hand i hand rakt ini mål. Alla skrek I DOOOOO och sen blev smakerna förklarad man och hustru
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.