Här har den serverats medgrillad sparris och ett gott kryddsmör. En enkel fräsch sommarmiddag som kan varieras med andra grillade grönsaker såsom zucchini, aubergine, tomater
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Kantarellpasta med pecorino. Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot
Krydda med salt, peppar, olivolja och lite honung. Skala och skär rotfrukterna i lagom stora bitar. För att undvika att alla grönsaker blir röda kan man krydda och olja in rödbetorna i en egen bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.