Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Pinfärsk makrill hör sommaren till här ute på västkusten. Att grilla makrill är enkelt och gott. Och färskare makrill än så här går det nog inte att få, båten kom in klockan 11 och 11. Grilladmakrill med färskpotatis och dillmajonnäs till 4 personer. 8 färska makrillar. 8 färska makrillar
1. Hacka och fräs gul lök, vitlök och hackade champinjoner på låg värme i lite smör. Ös över i en skål och rosta sedan solrosfröna i lite olja och salt
Servera de grillademakrillarna med potatissalladen. Pensla makrillarna med soja och citronsaft. Grilla makrillarna på medelvärme cirka 10 minuter på varje sida. 4 makrillar (400-450 gram hel makrill per portion)
Nygrillademakrillfiléer. Makrillen. 12 makrillfiléer. Pensla makrillfiléerna med någon droppe olja, salta, peppra och lägg på riktigt het grill 3-4 minuter per sida. 12 makrillfiléer rapsolja, neutral
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.