Grekisk lammfärspaj
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 75 g smör
  • 3/4 dl kesella, 1 %
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk matfett
  • 500 g lammfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 citron, pressad saft
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 röd spetspaprika
  • salt, peppar
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde eller mjölk
  • salt, peppar
  • 1 dl urkärnade svarta oliver
  • 150 g fetaost
  • 250 g små plommontomater
  • 2 msk hackad färsk basilika
  • 1 tsk olivolja
  • svartpeppar
  • blandad grönsallad
  • gul paprika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.