Grekisk lammfärslimpa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 3 msk riven gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 1 ägg
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 krm nymald peppar
  • 500 g potatis
  • 1 squash
  • 1 stor rödlök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • flingsalt
  • nymald peppar
  • 1 –1 1/2 dl kalamataoliver
  • 150 g fetaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.