Jag förstår att det enkelt kan bli så, men därför vill jag denna söndag göra en throwback på en lyxig och god chiapudding som kan ätas till frukost men som förbereds på kvällen och sätts in i kylen över natten
I denna "trifle" eller "parfait" som det också kallas när man lägger olika ingredienser i lager i en glasburk eller glas, så befinner sig mitt bas-recept på vanilj-chiapudding
Koka upp alla ingredienser svagt i en kastrull. instagram 100kitchenstories. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Om du vågar testa på nya saker med din matlagning så lovar jag dig att du kommer hitta nya smaker, ingredienskombinationer och matvaror att tycka om, trots att du inte kunnat tänka dig det innan du testade
banana, chocolate and peanut butter. Combine all the ingredients in a bowl. Chiapudding går att variera i smak hur mycket som helst, låt fantasin flöda
Garnish with dark chocolate flakes and raspberries. Mix together the banana, milk and cacao powder. Dark chocolate & raspberries for garnish / Mörk choklad och hallon till topping
And if you don’t have kale you could substitute it for any other green leaves that you have at hand. I haven’t been frequent here on the blog lately, but I hope to be back soon again
Hösten går otroligt snabbt och ännu en fredag är kommen. Det går till på det viset att man förbereder sin frukost under kvällen innan, sätter in frukosten i kylen över natten och tar fram den på morgonen helt färdig att ätas
Top with your chiapudding, more berries, more berry sauce and top at last with peanutbutter sauce you make by mixing pb with liquid honey and possibly a liiiitle bit of water
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.