Minns ni brunchen jag hade tillsammans med tre tjejkompisar för två veckor sedan. Den är fylld med näring, vitaminer och nyttigheter, och är baserad på frukt och grönsaker
Idag startade jag dagen med en supergod green smoothie och till lunch blev det tomatsoppa. Härliga tider eller vad man ska kalla det, till saken hör ju också att jag inte kan läsa eller greja med annat när jag åker bil för då kommer illamåendet som ett brev på posten
Jag har alltid tyckt om soppa och gillar både släta soppor och soppor med bitar i. In purée soups you get unnoticed a lot of vegetables, which is good if you have a hard time getting in them greens
Fräs den färdighackade löken, tärnade zucchinin och pressade vitlöken i en kastrull med olja. Tillsätt currypastan och kokosmjölken samt buljong och vatten
Krydda med salt och peppar. Servera med nudlar eller ris. Skär kycklingen i ca 3x3 cm stora bitar och stek kycklingen klar i smör och olja i en het stekpanna
Börja med currypastan. Lägg köttet på en tallrik medan du steker tärnad aubergine, lök och brysselkål. Servera med kokt klibbigt ris och toppa med färsk koriander, en klyfta lime samt en blandning av krispig rostad lök och kokos
Jakten på ett permanent boende för familjen med två små barn och en bebis på väg är i full gång, känner ni någon som har ett hus eller lägenhet i Trollhättan för uthyrning - hör av er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.