4 st ägg160 g strösocker10 g SP (spongecake stabliser)133 g vetemjöl special4 g bakpulver½ tsk salt70 g vispgrädde40 g smör1 ½ tsk vaniljsocker1 msk Matcha grönt te pulverGör så här1
* Brygg te, söta med råsocker och låta det svalna. * Häll upp i två glas. * Fyll på med några myntablad. * Toppa med bubbelvatten, krossad is och citronskivor
Idag njöt jag en stor mugg av mitt nya favoritte, GreenChai, till mina nybakta kladdkakemuffins. GreenChai är ett ekologiskt grönt te från Friggs som är kryddat med nejlika, kanel och kardemumma
Jag blandar till och med eget té, specifikt ”masala chai” då detta är en favoritblandning. Chai (som vi oftast förknippar med masala chai) betyder té på Indiska och är samlingsnamnet för té även på många andra språk
While the cake is baking, set a clean kitchen towel out on a large work surface. As soon as the cake comes out of the oven, turn it over on the kitchen towel sprinkled with powdered sugar
Idag bakade jag några Cake Pops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina Cake Pops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Här är ett par söta kakor att servera bredvid sconesen vid afternoon tea fikat i helgen. Vanilj och choklad kakor med krämig fyllning som du kan variera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.