Servera med sparris, skuret kött och toppa mednobissåsen. I med salt, senap, vitlök och gräslök. Droppa omväxlande ner vinägern och oljan under tiden du mixar
Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 3 krossade vitlöksklyftor med skal
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Servera köttet med en grillad tomathalva, steklökar, en skiva beasmör och din favoritsallad. Finhacka schalottenlöken och mosa ihop alla ingredienser med en gaffel
Salta och peppra filén, pensla med sweet chilisås. pensla med sweet chilisås under stektiden. skiva champinjonerna och stek dom tillsammans med lite vitlök
Häromkvällen åt vi Jamie Olivers oxfilémed bearnaise ochgrillade grönsaker. Ta ut köttet ur påsen, klappa det med hushållspapper och rulla det i olivolja
Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Hos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.