Hon har samlat på grodor i många år. Rösta gärna på mina grodor här. 2 ägg1 dl honung3 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjöl0,75 dl potatismjöl2 tsk bakpulvermandelspånSmält smöret. Lägg mandelspån i botten av formarna och fyll på med smetSätt ugnen på 175° c och grädda i 10-15 minuter
Kakorna gräddas i ugnene på 225 grader i 7 minuter. Förra helgen bakade jag pepparkakor efter det här superbraiga receptet som kommer från min mammas vän Pia, tack så mycket för det
Det fanns både surdeg på vete och på råg och igår testades ett bröd på vetesurdegen. Jag följde receptet som stod på förpackningen och det blev ett himmelskt gott bröd
Pintxos är en ny bekantskap för mig, men nu när jag läst på vet jag att det är små tapasliknande tilltugg från Baskien, ett litet område mellan Spanien och Frankrike, som nästan alltid har en bas av tunt bröd
Sätt ugnen på 150 graderMixa ihop alla ingredienser till pajdegen i en matberedare, och tryck ut i en rund springform. Ni vet väl att Hööks fortfarande har 15% på hela hundsortimentet tom 30/10 och allt från Back on Track till och med imorgon
Om det inte fastnar någon smet på stickan är kakan klar. Ställ på låg värme. Strössla kokosflingor ovanpå och skär upp kakan i så många bitar du tycker är lagom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.