Lägg fiskbullarna ovanpå med sin sås. Ät en sallad till. Fördela det över fiskbullarna. Fördela riseti 2 smorda eller 1 större eldfast form. Ställ formarna mitti ugnen ca 10 minuter eller tills rätten har fått lite färg. 2 st ris. 1 st fiskbullar. 60 g philadelphiaost. 5 tsk timjan
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tillsi går kväll
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Lite varmare väder idag, så nu är hälften av mina fönster putsade. Pyntandet får vänta några dagar till, men det kliarifingrarna, för nu längtar man efter ljus, i mörkret
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precistagit ur ugnen och den får övrigafamiljen njuta av senare ikväll
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Det bjöds på nedan ljuvligt goda gratineradekycklingrätt. Höstlovet är alltid ett tacksamt inslagmittihöstterminen, och jag märker det än mer nu när jag är tillbakai skolvärlden igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.