Gratinerade auberginerullar med spenat och färskost
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gratinerade auberginerullar med spenat och färskost
  • 4 portioner ca 1, 2 kg auberginer
  • ½ - 1 tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 400 g kvarg eller ricotta
  • 2 dl riven lagrad ost
  • ½ tsk örtsalt
  • ½ tsk vitlökspulver
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 200 g hackad fryst spenat, upptinad och väl avrunnen
  •  
  • Tomatsås
  • ½ msk olivolja
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamvinäger
  • 500 g krossade tomater
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 krm torkad oregano
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 lagerblad Topping:
  • 2 dl riven lagrad ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.