Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv. Blanda chèvre, färskost, honung och peppar och klicka över rödbetorna
Smaka av med fond, kryddor, salt och peppar. I med skinkan. Hetta upp smör i en panna och stek spenaten. Koka gnocchin al dente enligt anvisningar på paketet och hacka skinkan
Jag rekommenderar er att avnjuta auberginerullarnamed ett glas rödvin, italiensk opera i högtalarna, en sallad och kanske något köttigt tillbehör, om ni är lagda åt det hållet
Servera ev med sallad. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. 1150 g Arla® färskost naturell. 165 g färsk spenat. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Nagga och låt stå i frys ca 15 min. 1Häll fyllningen i pajskalet och lägg på den rivna osten
Spaghetti, färskostochspenat kryddat med lite chili. Smaka av, lägg upp på varma tallrikar och garnera med hackade soltorkade tomater och färska basilikablad
Ravioli medfärskost, valnötter ochspenat i krämig bacon- och svampsås. Pensla hela plattorna med lite vatten och klicka ut lite fyllning på lagom avstånd från varandra på ena halvan av pastaplattorna
Riv över parmesan, citron och dra några varv med pepparkvarnen. Blanda direkt med nykokt pasta. Tillsätt färskostochspenatoch låt spenaten mjukna en aning
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 70 g färsk spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.