-). Till och med så mycket att när min bästa kompis, som också är ett kakmonster, hälsade på mig när jag bodde i New York, gav vi oss på jakt för att hitta den ULTIMATA chocolate chip-kakan
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Jag har upptäckt att magen mår ännu bättre när jag gör gröt på så hela gryn som möjligt och inte på finfördelade flingor
Tillsätt russin, hasselnötter, olja, salt och rör ut med mjöl. 1 ½ - 2 dl hasselnötter. 2 dl russin. Låt degen jäsa under bakduk i 20-30 minuter. 1 ½ - 2 dl hasselnötter. 2 dl russin
Jag älskar att starta dagen med en tallrik gröt, speciellt nu när det blir kyligare ute. Att bara äta kokta havregryn tycker jag dock är lite tråkigt, så jag gillar att smaksätta min gröt med frukt, kakao, kanel, vanilj osv
- mycket blandad och hackad frukt. Jag är egentligen ingen grötätare men den här gröten som jag hittade i Elle mat & dryck och modifierade lite är riktigt god
Blanda ner russinen, äpplena, citronsaft och ädelosten i de kokta quinogrynen. Koka den i dubbelt så mycket vatten som quinoa i 12-15 min för vit och röd, och ca 20 min för svart quinoa. 1 dl russin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.